Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Συμαντικό Hotfix για τον Firefox

Ένα συμαντικό Hotfix για τον Firefox, το οποίο επιλύει ένα ζήτημα σχετικά με τις ειδοποιήσεις για σφάλματα και επιδιορθώσεις, τα οποία αφορούν τον Firefox.
Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα στον Firefox να ειδοποιεί εάν υπάρχουν σφάλματα και το πώς θα επιδιορθωθούν, εάν υπάρχουν οι λύσεις για αυτά.
Η εγκατάσταση του είναι απλή και εύκολη και δεν απαιτείται επανεκίνηση του Firefox.
Επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα:

και ακολουθείστε τις οδηγείες.
Απλώς, πατήστε στο link προσθήκη στον Firefox και στο πινακάκι που θα εμφανιστεί, επιλέξτε εγκατάσταση τώρα και πατήστε το Space.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σε ποιες περιπτώσεις ισχύει ο έλεγχος για αναβαθμίσεις του Skype

Εάν κάποιος διαθέτει την έκδοση skype 5.9.0.116, μπορεί να αναβαθμίσει μέσω του παλιού τρόπου που ξέραμε, δηλαδή με τον έλεγχο για αναβαθμίσεις, στην έκδοση 5.9.0.123.
Η ενημέρωση γίνεται απλά και εύκολα και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ούτε στην ποιότητα των κλήσεων, ούτε στις κλήσεις video.
Ωστόσο, κυκλοφόρησε και η έκδοση 5.10.0.114.
Για να αναβαθμίσουμε στη συγκεκριμένη έκδοση, θα πρέπει να απεγκαταστήσουμε την παλιά έκδοση που έχουμε, όπως περιγράφεται και σε προηγούμενες αναρτήσεις και στη συνέχεια, εγκαθιστούμε την τελευταία έκδοση.
Αυτό που προστέθηκε στην τελευταία έκδοση, είναι στη λίστα επαφών, όπου υπάρχουν πάνω-πάνω 2 επιλογές:
Η πρώτη είναι Όλα, αλλαγή λίστας επαφών και η δεύτερη είναι αγαπημένα.
Σημειώνεται επίσης, ότι δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα στις κλήσεις video, εφ’όσον κάνουμε σωστά την απεγκατάσταση και την εγκατάσταση, όπως περιγράφουμε παραπάνω, αλλά και σε άλλα άρθρα.