Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Απαλλαγείτε μιά για πάντα απο την εμφάνιση μεγάλων εικόνων και γραφικών στον internet explorer:

Πολλές φορές όταν ανοίγουμε ορισμένες ιστοσελίδες, εμφανίζονται μεγάλες εικόνες και γραφικά, τα οποία δε χρησιμεύουν σε τίποτα για τα άτομα με πρόβλημα όρασης.
Επιπλέον, δημιουργούν διάφορα προβλήματα σε χρήστες με χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης στο internet, αφού για το κατέβασμα και την εμφάνιση των εν λόγω εικόνων, απαιτείται πολύς χρόνος και πολλές φορές δεν εμφανίζεται η σελίδα, την οποία προσπαθούμε να ανοίξουμε.
Ωστόσο, υπάρχει μιά ρύθμιση για τον internet explorer, την οποία μπορούμε να κάνουμε, ώστε να απαλλαγούμε μιά για πάντα απο την καθυστέρηση στο άνοιγμα των ιστοσελίδων.
Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
1. Ανοίγουμε τον internet explorer.
2. Ανοίγουμε με το πλήκτρο Alt το μενού Αρχείο, βρήσκουμε με δεξί βελάκι το μενού εργαλεία και με πάνω βελάκι, βρίσκουμε το Επιλογές Internet και πατάμε Enter.
3. Πατάμε 6 φορές το συνδυασμό πλήκτρων Control+Tab και βρήσκουμε την καρτέλα για προχωρημένους.
4. Στην πρώτη επιλογή, εμφανίζεται μιά λίστα επιλογών. Πατάμε περίπου 56 φορές το κάτω βελάκι, μέχρι να βρούμε την κατηγορία Πολυμέσα.
5. Συνεχίζουμε με κάτω βελάκι, περίπου 3 ή 4 φορές, μέχρι να βρούμε την επιλογή Εμφάνιση εικόνων στις ιστοσελίδες, την οποία και ξεμαρκάρουμε, πατώντας το πλήκτρο Space.
6. Στη συνέχεια, βρίσκουμε με το Tab το κουμπί Okay και πατάμε Space.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου